Şahin Bilgiç, “Karataş Adana’nın denize açılan şirin bir ilçesidir”

Necip Topuz, “Karataş değişti, güzelleşti, gelişiyor”

Yaşam Yayın: 24 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 24.01.2024 10:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, önemli paydaşı olan Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç ve yönetimini ziyaret etti.

NECİP TOPUZ, “DEV PROJELERLE KARATAŞ’I ŞAHLANDIRACAĞIZ”

Görev yaptığı beş yıllık zaman zarfı içerisinde Adana ve Karataş'a yönelik birçok projede ATB Başkanı Şahin Bilgiç’in her türlü desteğini gördüğünü belirten Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, “Tarla Balıkçılığı ve Sera OSB projelerinin yaşama geçirilmesinde sizlerle birlikte çalışma fırsatı bulduk. Tecrübelerinizden yararlandık, yararlanıyoruz. Çok teşekkür ederiz. Bildiğiniz gibi Karataş’ı değiştirdik, güzelleştirdik ve geliştirmeye devam ediyoruz. İlçemizin büyük bir eksiği olan Kültür Merkezi ve Kütüphane binamızın alt yapı çalışmalarında sona geldik. Ciddi tehdit altında olan denizlerimizin, kıyılarımızın, doğal kaynaklarımızın, kıyı topluluklarının geçim kaynaklarının korunması için yoğun çabamız var. Deniz ticareti ve taşımacılığa katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Yanlış avlanmaların önüne geçmeye çalıştık. Önümüzdeki süreçte yerini belirlediğimiz Düğün Salonu projesini oluşturduk. Karataş Merkezde 3 bin metre kare, Tuzla Merkezde 1.300 metrekare üzerine kurulan Kapalı Semt Pazarlarımızı hizmete açtık. Karataş’a yeni bir itibar oluşmasını sağlayacak 23 bin metre kare alana Küçük Sanayi Sitesi kurmak için esnaflarımızla bir araya geldik.  Athena Magarsia Tapınağının gün yüzüne çıkması için ilk kazmalar vuruldu. Kısmet olursa Karataş - Mağosa arası Deniz Otobüsü seferleri gibi dev projeleri yaşama geçirerek Karataş’ı şahlandıracağız. Karataş olarak sizleri her zaman ilçemizde görmek istediğimiz gibi desteklerinizide  bekliyoruz” dedi.

ŞAHİN BİLGİÇ, “KARATAŞ TURİZM AÇISINDAN GELECEK VAAD EDİYOR”

ATB Meclis Başkanı Osman Bağış, YK Başkan Yardımcısı Sabahattin Yumuşak ve Genel Sekreter T. Gökhan Öztürk’ün hazır bulunduğu ziyarette Adana’nın Tarımın başkenti olduğunu ama önemli ürünlerin çoğunun da Karataş’ta yetiştiğini ifade eden Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, “Bu anlamda Karataş’ın konumu çok önemli. Karataşımız Adana’nın denize açılan güzel ve şirin bir ilçesi. Turizm açısından potansiyeli olan ve gelecek vaad eden güzel işlerin yapılacağı bir ilçe. Bir Belediye Başkanı olarak hizmetlerinizle iyi iz bırakıyorsunuz. Tarla Balıkçılığı ve Sera OSB’de beraber çalışıyoruz. Karataş için gayretleriniz güzel hizmetlerle taçlandı. Halkla bütünleşmen çok güzel. Çok teşekkür ederiz. Biz Adana Ticaret Borsası yönetimi ve meclisi olarak ilimize, ilçelerimize hizmet eden, güzel projeler üreten tüm yerel yönetimlere desteğimiz tamdır.” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.