ÇGC’de Kaynaşma Yemeği

ALEKO (Ali Hiçyakmazer) VE GRUBU GECEYİ RENKLENDİRDİ

Yaşam Yayın: 16 Ağustos 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 16.08.2023 20:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen müzikli-yemekli gece; moral motivasyon açısından çok güzel görüntülere sahne oldu.  Sanatçı Aleko ve Grubu’nun canlı müzik yaptığı geceye katılan basın mensupları eğlencenin doruğuna çıkarken, bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayıp, bol bol sohbet etme imkanı buldu.

Başkan Cafer Esendemir gecede yaptığı konuşmada; ÇGC Kültür ve Sosyal Tesisleri’nde üyelere yönelik ilk kez düzenlenen gecenin, önümüzde süreçte devam edeceğini belirtti.

Esendemir, “ÇGC Kültür ve Sosyal Tesisleri bulunduğu konum itibarıyle güzel bir bölgede. Tesisimiz; nehir kenarında olmasının yanı sıra tarihi özelliğe sahip Taşköprü, HiltonSa ve Optimum ve Sheraton Oteli’nin görünümüyle de farklı bir ambiansa sahip. Burada üyelerimizle birlikte bir araya gelip, güzel ve unutulmaz anlar yaşamak istiyoruz. Kentimizde yayın yapan gazetelerimiz tesisimizde moral geceleri de düzenleyebilir. Bu tesisimizin 7/24 yaşayan bir özellik kazanması, birlik ve beraberliğimizin tesis edilmesi için büyük önem taşıyor. Tesisimizin bize kazandırılmasında ve bugünkü konuma ulaşmasında emeği geçen kişi, kurum ve kuruluşlara da teşekkür ederiz” dedi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.